Bermanto®360 palvelukonsepti

Räätälöity lattiapaketti - alusta loppuun asti

Bermanto360 -palvelukonsepti rakentuu vuosikymmenten tietotaidosta, josta syntyy Bermanto-lattia suunnitelmallisesti, hallitusti ja ammattitaidolla loppukäyttäjälle.  Olemme ylpeitä asiantuntemuksestamme emmekä tarjoa "aina sitä samaa" vaan perehdymme projektiisi ja tarjoamme parhaan mahdollisen ratkaisun hinta-laatu-suhteeltaan.

Lupaamme olla aina vähintään ajan tasalla, yleensä tosin piirun verran muita edellä, mitä tulee alan uusimpaan tietoon, työtekniikoihin ja materiaaleihin. Suunnittelemme ja toteutamme lattian alusta loppuun elinkaariajattelua hyödyntäen.

Täyden palvelun talo käytössäsi

Vahvuutemme on ehdottomasti monipuolinen asiantuntemuksemme ja pitkä kokemus alalta. Emme piilottele sitä vaan haluamme jakaa sen kanssasi. Ensimmäinen askel on suunnitteluvaiheen tarvekartoitus, joka aloittaa 360-prosessin. Valitsemme materiaalit, urakoimme ja pintakäsittelemme Bermanto-lattian käyttökuntoon. Huoltosopimus edesauttaa lattian säilymistä hyvässä kunnossa ja edustavana. Uusimisvaiheessa ympyrä sulkeutuu, jolloin suunnittelemme ja toteutamme lattian korjaamisen.

 

Katso Bermanto®360 palvelukonseptin video


Kysy lisätietoa