Bermanto®360 palvelukonsepti

Räätälöity lattiapaketti - alusta loppuun asti

Bermanto Oy on suurin suomalainen betonilattiayritys. Bermannon tärkeimpänä tavoitteena on tehdä asiakkaalle teknisesti ja taloudellisesti paras mahdollinen betonilattia, joka on terveellinen ja pitkäikäinen – tähän pääsemme ainutlaatuisella Bermanto®360 konseptillamme.

Bermanto360 -palvelukonsepti rakentuu vuosikymmenten tietotaidosta, josta syntyy betonilattia suunnitelmallisesti, hallitusti ja ammattitaidolla loppukäyttäjälle.  Olemme ylpeitä asiantuntemuksestamme emmekä tarjoa "aina sitä samaa" vaan perehdymme projektiisi ja tarjoamme parhaan mahdollisen ratkaisun hinta-laatu-suhteeltaan.

Konsepti sisältää kaikki betonilattiatyön vaiheet – suunnittelu, materiaalit, urakointi, pintakäsittelyt, huolto ja ylläpito sekä lattian uusiminen sen elinkaaren päässä. Täysin uutena osana Bermanto®360 prosessi tuo lattiaurakointiin huolto- ja ylläpitopalvelun. 

Lupaamme olla aina vähintään ajan tasalla, yleensä tosin piirun verran muita edellä, mitä tulee alan uusimpaan tietoon, työtekniikoihin ja materiaaleihin. Suunnittelemme ja toteutamme betonilattian alusta loppuun elinkaariajattelua hyödyntäen.

Täyden palvelun talo käytössäsi

Vahvuutemme on ehdottomasti monipuolinen asiantuntemuksemme ja pitkä kokemus alalta. Emme piilottele sitä vaan haluamme jakaa sen kanssasi. Ensimmäinen askel on suunnitteluvaiheen tarvekartoitus, joka aloittaa 360-prosessin. Valitsemme materiaalit, urakoimme ja pintakäsittelemme betonilattian käyttökuntoon. Huoltosopimus edesauttaa betonilattian säilymistä hyvässä kunnossa ja edustavana. Uusimisvaiheessa ympyrä sulkeutuu, jolloin suunnittelemme ja toteutamme lattian korjaamisen.