Referenssit

Betonista pinnoitteisiin

Lattia-Miredex Oy, Piimat Oy ja Dyny Oy yhdistivät osaamisensa ja siitä syntyi Bermanto Oy. Olemme koonneet tänne mielenkiintoisia referenssejä,  joista osa on tehty ennen fuusioitumista.

Tavoitteenamme on tehdä onnistuneita lattioita "kerralla kuntoon" periaatteella. Kehitämme jatkuvasti toimintaamme, sillä edustava lattia on paras käyntikorttimme.

Suunnittelusta toteutukseen

Bermanto suunnittele ja toteuttaa uudis- ja saneerauskohteita. Tyypillisiä käyttökohteita ovat parkkihallit, logistiikkakeskukset, kauppakeskukset, koulut ja myymät.

Bermanto edustaa useita Euroopan johtavia rakennusmateriaalivalmistajia Suomessa, Baltian maissa ja Pietarin alueella. Olemme merkinneet materiaalireferensseihin urakoitsijan nimen.

Jos et löydä etsimääsi referenssiä otathan yhteyttä!

Referenssejä


#
Kauppakeskus Trio

Kauppakeskus Trio

Lahden Kauppakeskus Trion pysäköintitilan lattiat pinnoitettiin paloluokkavaatimuksen täyttävällä Cemprotec E-floor -sementtipolymeeripinnoitteella. Mikään muu tuote ei täytä vaativaa A2fl -s1 paloluokitusta, joka vaaditaan Suomessa pysäköintitilojen lattiamateriaaleilta. Suomessa E-floor pinnoituksia on tehty noin 100 000 m2 vuodesta 2002 alkaen.
#
Länsiterminaali 2

Länsiterminaali 2

Terminaalin lattioilta vaaditaan kestävyyttä ja helppohoitoisuutta. Tavallisesta sirotelattiasta saatiin designia BermantoPRO-pintakäsittelyillä; sirotepinta hiottiin kiiltäväksi ja suojakäsiteltiin kopolymeeria sisältävällä litiumsilikaatilla. Lopputuloksena kauniin eläväinen, ”rehellisen raffi” betonipinta.
#
Brondankulma

Brondankulma

Vuonna 2014 rakennuksen sisätiloihin tehtiin täydellinen saneeraus 30 vuoden käytön jälkeen. Saneerausprojektiin sisältyi myös 600 m2 suuruisen pysäköintihallin lattian korjauspinnoitus, jonka tuli täyttää tiukat paloturvallisuusmääräykset.
#
Kauppakeskus Sello

Kauppakeskus Sello

Espoon kauppakeskus Sellon pysäköintihallin lattiapinta oli voimakkaasti kulunut. Pahimmissa kohdissa oli syviä kulumisuria.
#
Resiinaparkki

Resiinaparkki

Resiinaparkki on runsaan 400 auton pysäköintihalli Helsingin Pasilassa. Hallin lattia kaipasi vuosien jälkeen korjaamista.
#
Vaasan toriparkki

Vaasan toriparkki

Juuri 20 vuotta täyttänyt Vaasan toriparkki on yksi Suomen suurimmista pysäköintihalleista. Toriparkin lattiapintaa on vuosien mittaan korjattu erilaisilla menetelmillä ja tuotteilla.

Lisää referenssejä

Galleria