Referenssit

Betonista pinnoitteisiin

Lattia-Miredex Oy, Piimat Oy ja Dyny Oy yhdistivät osaamisensa ja siitä syntyi Bermanto Oy. Olemme koonneet tänne mielenkiintoisia referenssejä,  joista osa on tehty ennen fuusioitumista.

Tavoitteenamme on tehdä onnistuneita lattioita "kerralla kuntoon" periaatteella. Kehitämme jatkuvasti toimintaamme, sillä edustava lattia on paras käyntikorttimme.

Suunnittelusta toteutukseen

Bermanto suunnittele ja toteuttaa uudis- ja saneerauskohteita. Tyypillisiä käyttökohteita ovat parkkihallit, logistiikkakeskukset, kauppakeskukset, koulut ja myymät.

Bermanto edustaa useita Euroopan johtavia rakennusmateriaalivalmistajia Suomessa, Baltian maissa ja Pietarin alueella. Olemme merkinneet materiaalireferensseihin urakoitsijan nimen.

Jos et löydä etsimääsi referenssiä otathan yhteyttä!

Referenssejä


#
Opinmäen koulu

Opinmäen koulu

Betoni näyttelee suurta roolia Espoon historian suurimassa kouluhankkeessa. Sitä löytyy lattioista, seinistä ja portaikoista. Lattiaurakan suuruus oli noin 10 000 m2, joka koostuu mm. aula- ja käytävätiloista, luokkahuoneista ja varastoista. Hiottavia portaita oli kilometrin verran.
#
Q-Park Stockmann & Q-Park Kasarmiparkki

Q-Park Stockmann & Q-Park Kasarmiparkki

Q-Parkin tunnusvärinä ovat mustat parkkiruudut ja tästä syystä yritys etsi pinnoitetta, jolla värjätä ruudut siten, että ne täyttävät Q-Parkin kaksi tärkeää vaadetta – puhtaus ja turvallisuus – ja ovat väriltään mustat. Lisävaateen valinnalle asetti Suomen rakentamismääräyskokoelma, jonka mukaan pysäköintihalleissa käytettävän pinnoitteen tulee täyttää A2FL-s1 paloluokan vaatimukset.
#
HUB Logistics

HUB Logistics

HUB Logistics Oy rakennutti 2016 Vantaalle uuden logistiikkakeskuksen, johon toteutettiin noin 20.000 m2 varasto- ja toimistotilaa. Bermanto®360 rakenneosatoimitukseen kuuluivat materiaalit ja kaikki työt pohjan tasauksesta lähtien; kuitubetonilattioiden mitoitus, liikuntasaumojen kantavuustarkistukset, betonilattioiden valut sekä kiiltohionta ja pintarakenteen lujittava silikaattikäsittely.
#
la Kar de Mumma -kahvila

la Kar de Mumma -kahvila

Kiinteistöön tehtiin laaja saneerausremontti vuonna 2015 ja siinä yhteydessä uusittiin kahvilan lattia.
#
Kauppakeskus Trio

Kauppakeskus Trio

Lahden Kauppakeskus Trion pysäköintitilan lattiat pinnoitettiin paloluokkavaatimuksen täyttävällä Cemprotec E-floor -sementtipolymeeripinnoitteella. Mikään muu tuote ei täytä vaativaa A2fl -s1 paloluokitusta, joka vaaditaan Suomessa pysäköintitilojen lattiamateriaaleilta. Suomessa E-floor pinnoituksia on tehty noin 100 000 m2 vuodesta 2002 alkaen.
#
Länsiterminaali 2

Länsiterminaali 2

Terminaalin lattioilta vaaditaan kestävyyttä ja helppohoitoisuutta. Tavallisesta sirotelattiasta saatiin designia BermantoPRO-pintakäsittelyillä; sirotepinta hiottiin kiiltäväksi ja suojakäsiteltiin kopolymeeria sisältävällä litiumsilikaatilla. Lopputuloksena kauniin eläväinen, ”rehellisen raffi” betonipinta.

Lisää referenssejä

Galleria