Referenssihaku

Olemme koonneet tänne joitakin tuote- ja projektireferenssejämme. Huomaathan, että voit tehdä hakuja eri kriteerein. Jos et löydä etsimääsi, niin olethan yhteydessä niin kerromme lisää! 

Kohteet


#
Opinmäen koulu

Opinmäen koulu

Betoni näyttelee suurta roolia Espoon historian suurimassa kouluhankkeessa. Sitä löytyy lattioista, seinistä ja portaikoista. Lattiaurakan suuruus oli noin 10 000 m2, joka koostuu mm. aula- ja käytävätiloista, luokkahuoneista ja varastoista. Hiottavia portaita oli kilometrin verran.
#
Q-Park Stockmann & Q-Park Kasarmiparkki

Q-Park Stockmann & Q-Park Kasarmiparkki

Q-Parkin tunnusvärinä ovat mustat parkkiruudut ja tästä syystä yritys etsi pinnoitetta, jolla värjätä ruudut siten, että ne täyttävät Q-Parkin kaksi tärkeää vaadetta – puhtaus ja turvallisuus – ja ovat väriltään mustat. Lisävaateen valinnalle asetti Suomen rakentamismääräyskokoelma, jonka mukaan pysäköintihalleissa käytettävän pinnoitteen tulee täyttää A2FL-s1 paloluokan vaatimukset.
#
HUB Logistics

HUB Logistics

HUB Logistics Oy rakennutti 2016 Vantaalle uuden logistiikkakeskuksen, johon toteutettiin noin 20.000 m2 varasto- ja toimistotilaa. Bermanto®360 rakenneosatoimitukseen kuuluivat materiaalit ja kaikki työt pohjan tasauksesta lähtien; kuitubetonilattioiden mitoitus, liikuntasaumojen kantavuustarkistukset, betonilattioiden valut sekä kiiltohionta ja pintarakenteen lujittava silikaattikäsittely.
#
la Kar de Mumma -kahvila

la Kar de Mumma -kahvila

Kiinteistöön tehtiin laaja saneerausremontti vuonna 2015 ja siinä yhteydessä uusittiin kahvilan lattia.
#
Kauppakeskus Trio

Kauppakeskus Trio

Lahden Kauppakeskus Trion pysäköintitilan lattiat pinnoitettiin paloluokkavaatimuksen täyttävällä Cemprotec E-floor -sementtipolymeeripinnoitteella. Mikään muu tuote ei täytä vaativaa A2fl -s1 paloluokitusta, joka vaaditaan Suomessa pysäköintitilojen lattiamateriaaleilta. Suomessa E-floor pinnoituksia on tehty noin 100 000 m2 vuodesta 2002 alkaen.
#
Länsiterminaali 2

Länsiterminaali 2

Terminaalin lattioilta vaaditaan kestävyyttä ja helppohoitoisuutta. Tavallisesta sirotelattiasta saatiin designia BermantoPRO-pintakäsittelyillä; sirotepinta hiottiin kiiltäväksi ja suojakäsiteltiin kopolymeeria sisältävällä litiumsilikaatilla. Lopputuloksena kauniin eläväinen, ”rehellisen raffi” betonipinta.
#
Brondankulma

Brondankulma

Vuonna 2014 rakennuksen sisätiloihin tehtiin täydellinen saneeraus 30 vuoden käytön jälkeen. Saneerausprojektiin sisältyi myös 600 m2 suuruisen pysäköintihallin lattian korjauspinnoitus, jonka tuli täyttää tiukat paloturvallisuusmääräykset.
#
Kauppakeskus Sello

Kauppakeskus Sello

Espoon kauppakeskus Sellon pysäköintihallin lattiapinta oli voimakkaasti kulunut. Pahimmissa kohdissa oli syviä kulumisuria.
#
Resiinaparkki

Resiinaparkki

Resiinaparkki on runsaan 400 auton pysäköintihalli Helsingin Pasilassa. Hallin lattia kaipasi vuosien jälkeen korjaamista.
#
Vaasan toriparkki

Vaasan toriparkki

Juuri 20 vuotta täyttänyt Vaasan toriparkki on yksi Suomen suurimmista pysäköintihalleista. Toriparkin lattiapintaa on vuosien mittaan korjattu erilaisilla menetelmillä ja tuotteilla.
#
Stockmann Takomotie

Stockmann Takomotie

Varman kiinteistö Helsingin Takomotiellä saneerattiin Stockmann Oyj:n käyttöön 2014. Loppukäyttäjä halusi aula- ja taukotilaan näyttävän Design-lattian, jolle asetettiin myös korkeat kulutuskestävyysvaatimukset.
#
Hämeenlinnan Moreeni

Hämeenlinnan Moreeni

Bermanto Oy on ollut mukana jo useassa alueen projektissa ja yhteensä lähes 100 000m2 saumatonta kuitubetonilattiaa on toteutettu Bermannon tuotteilla.
#
VR Transpoint

VR Transpoint

VR Transpointin Kouvolan terminaaliin tehtiin 2013 laajennus, joka osottautui erittäin vaativaksi kolmesta syystä. Maapohja oli heikkoa ja vain noin puolet lattiasta voitiin tehdä maanvaraisena, loppuosa oli paalutettava. Koska kohteessa varastoidaan paperia, ovat tasokuormat suuria. Kolmas vaatimus oli raskaiden kuormien siirtojen edellyttämä lattiapinnan hyvä kulutuskestävyys.