Referenssihaku

Olemme koonneet tänne joitakin tuote- ja projektireferenssejämme. Huomaathan, että voit tehdä hakuja eri kriteerein. Jos et löydä etsimääsi, niin olethan yhteydessä niin kerromme lisää! 

Kohteet


#
Q-Park Stockmann & Q-Park Kasarmiparkki

Q-Park Stockmann & Q-Park Kasarmiparkki

Q-Parkin tunnusvärinä ovat mustat parkkiruudut ja tästä syystä yritys etsi pinnoitetta, jolla värjätä ruudut siten, että ne täyttävät Q-Parkin kaksi tärkeää vaadetta – puhtaus ja turvallisuus – ja ovat väriltään mustat. Lisävaateen valinnalle asetti Suomen rakentamismääräyskokoelma, jonka mukaan pysäköintihalleissa käytettävän pinnoitteen tulee täyttää A2FL-s1 paloluokan vaatimukset.
#
Kauppakeskus Trio

Kauppakeskus Trio

Lahden Kauppakeskus Trion pysäköintitilan lattiat pinnoitettiin paloluokkavaatimuksen täyttävällä Cemprotec E-floor -sementtipolymeeripinnoitteella. Mikään muu tuote ei täytä vaativaa A2fl -s1 paloluokitusta, joka vaaditaan Suomessa pysäköintitilojen lattiamateriaaleilta. Suomessa E-floor pinnoituksia on tehty noin 100 000 m2 vuodesta 2002 alkaen.
#
Brondankulma

Brondankulma

Vuonna 2014 rakennuksen sisätiloihin tehtiin täydellinen saneeraus 30 vuoden käytön jälkeen. Saneerausprojektiin sisältyi myös 600 m2 suuruisen pysäköintihallin lattian korjauspinnoitus, jonka tuli täyttää tiukat paloturvallisuusmääräykset.
#
Kauppakeskus Sello

Kauppakeskus Sello

Espoon kauppakeskus Sellon pysäköintihallin lattiapinta oli voimakkaasti kulunut. Pahimmissa kohdissa oli syviä kulumisuria.
#
Resiinaparkki

Resiinaparkki

Resiinaparkki on runsaan 400 auton pysäköintihalli Helsingin Pasilassa. Hallin lattia kaipasi vuosien jälkeen korjaamista.