Referenssihaku

Olemme koonneet tänne joitakin tuote- ja projektireferenssejämme. Huomaathan, että voit tehdä hakuja eri kriteerein. Jos et löydä etsimääsi, niin olethan yhteydessä niin kerromme lisää! 

Kohteet


#
Opinmäen koulu

Opinmäen koulu

Betoni näyttelee suurta roolia Espoon historian suurimassa kouluhankkeessa. Sitä löytyy lattioista, seinistä ja portaikoista. Lattiaurakan suuruus oli noin 10 000 m2, joka koostuu mm. aula- ja käytävätiloista, luokkahuoneista ja varastoista. Hiottavia portaita oli kilometrin verran.
#
Länsiterminaali 2

Länsiterminaali 2

Terminaalin lattioilta vaaditaan kestävyyttä ja helppohoitoisuutta. Tavallisesta sirotelattiasta saatiin designia BermantoPRO-pintakäsittelyillä; sirotepinta hiottiin kiiltäväksi ja suojakäsiteltiin kopolymeeria sisältävällä litiumsilikaatilla. Lopputuloksena kauniin eläväinen, ”rehellisen raffi” betonipinta.
#
Hämeenlinnan Moreeni

Hämeenlinnan Moreeni

Bermanto Oy on ollut mukana jo useassa alueen projektissa ja yhteensä lähes 100 000m2 saumatonta kuitubetonilattiaa on toteutettu Bermannon tuotteilla.
#
VR Transpoint

VR Transpoint

VR Transpointin Kouvolan terminaaliin tehtiin 2013 laajennus, joka osottautui erittäin vaativaksi kolmesta syystä. Maapohja oli heikkoa ja vain noin puolet lattiasta voitiin tehdä maanvaraisena, loppuosa oli paalutettava. Koska kohteessa varastoidaan paperia, ovat tasokuormat suuria. Kolmas vaatimus oli raskaiden kuormien siirtojen edellyttämä lattiapinnan hyvä kulutuskestävyys.