Referenssihaku

Olemme koonneet tänne joitakin tuote- ja projektireferenssejämme. Huomaathan, että voit tehdä hakuja eri kriteerein. Jos et löydä etsimääsi, niin olethan yhteydessä niin kerromme lisää! 

Kohteet


#
HUB Logistics

HUB Logistics

HUB Logistics Oy rakennutti 2016 Vantaalle uuden logistiikkakeskuksen, johon toteutettiin noin 20.000 m2 varasto- ja toimistotilaa. Bermanto®360 rakenneosatoimitukseen kuuluivat materiaalit ja kaikki työt pohjan tasauksesta lähtien; kuitubetonilattioiden mitoitus, liikuntasaumojen kantavuustarkistukset, betonilattioiden valut sekä kiiltohionta ja pintarakenteen lujittava silikaattikäsittely.
#
Hämeenlinnan Moreeni

Hämeenlinnan Moreeni

Bermanto Oy on ollut mukana jo useassa alueen projektissa ja yhteensä lähes 100 000m2 saumatonta kuitubetonilattiaa on toteutettu Bermannon tuotteilla.
#
VR Transpoint

VR Transpoint

VR Transpointin Kouvolan terminaaliin tehtiin 2013 laajennus, joka osottautui erittäin vaativaksi kolmesta syystä. Maapohja oli heikkoa ja vain noin puolet lattiasta voitiin tehdä maanvaraisena, loppuosa oli paalutettava. Koska kohteessa varastoidaan paperia, ovat tasokuormat suuria. Kolmas vaatimus oli raskaiden kuormien siirtojen edellyttämä lattiapinnan hyvä kulutuskestävyys.