Tuki

Asiantuntemuksemme on käytössäsi

Vahvuutemme on monipuolinen asiantuntemus ja pitkän linjan käytännön kokemus betonilattia-alalta. Haluamme jakaa asiantuntemustamme, sillä tavoitteenamme on nostaa koko betonilattia-ala uudelle tasolle.

Uskomme asiantuntemukseen, joka toimii käytännössä. Tiimiimme kuuluu suunnittelijoita, materiaaliasiantuntijoita ja työnjohtajia. Osaamisemme piiriin kuuluu mm. teollisuuslattiat, design-betonilattiat, kuitubetoni, lattiapinnoitteet ja betonirakenteiden korjaaminen.

On harvinaista, että kaikki tietotaito löytyy saman katon alta. Tartu tilaisuuteen ja hyödynnä meitä rohkeasti. Autamme mielellämme.

Usein kysytyt kysymykset


Pölyääkö betonilattia aina? Kestääkö kuitubetoni?  Kuka on vastuussa kun uusi betonilattia epäonnistuu? Vastaukset näihin ja moniin muihin mieltä askarruttaviin kysymyksiin löydät täältä.

UKK - Usein kysytyt kysymykset

Tilaa seminaari


Täytä alla oleva lomake tai ota yhteyttä ja räätälöidään tarpeisiisi sopiva seminaari. Järjestämme koulutuksen teillä tai meillä - sinä valitset. Vantaan toimipisteestä löytyy kattava esittelymateriaali; pääset tutustumaan mm. monipuoliseen mallipalavalikoimaan ja erilaisiin saumaraudoteratkaisuihin.

Tilaa seminaari / koulutus