Tuotteet

Oikea tuote oikeaan paikkaan

Betonilattiat


Betonilattiat-päätuoteryhmästä löytyvät lattiatuotteet, joita käytetään betonilattian valmistamiseen, itse betonimassaa lukuunottamatta. Valikoimassamme ovat teräs- ja polymeerikuidut, saumaraudoitteet sekä pintasirotteet, kovabetonit ja jälkihoitoaineet.

Lattiapinnoitteet


Lattiapinnoitteet-päätuoteryhmään kuuluvat epoksi-, akryyli-, uretaani- ja sementtipohjaiset lattiapinnoitteet eri käyttökohteisiin. Lisäksi sieltä löytyvät erikoisemmat lattiapinnoitteet, kuten vinyyliesterit ja ESD-pinnoitteet.

Design-lattiat


Design-lattiat on tuoteryhmä, jonka olemme erottaneet lattiapinnoitteista, koska ne vaativat enemmän sekä suunnittelulta että työtekniikalta. Design-lattioita voidaan valmistaa sekä sementtipohjaisista että polymeeripohjaisista tuotteista. Lisäksi värihiekan oikealla valinnalla ja kirkkaita polymeeripinnoitteita käyttäen saadaan aikaan näyttäviä design-lattioita.

Muut tuoteryhmät


Muut tuoteryhmät on koottu omalle alasivulleen. Täältä löytyvät mm. maalit ja pinnoitteet hygieniaa vaativiin tiloihin ja tekniset laastit betonikorjauksiin sekä lukuisia muita erikoiskohteisiin tarkoitettuja tuotteitamme.

Severstal Evonik Flexcrete Flowcrete Korodur Permaban Propex Sidec Obtego

Tuotevalikoima


Betonilattiat

TUTUSTU >

Lattiapinnoitteet

TUTUSTU >

Design-lattiat

TUTUSTU >

Muut tuoteryhmät

TUTUSTU >

Tuotteiden tekniset tiedot


Tälle sivulle olemme koonneet tuote-esitteet, CE-hyväksynnät, suoritustasoilmoitukset sekä työ- ja hoito-ohjeita tuotteistamme. 

Tekniset tiedot