Design-lattiat

Tiesitkö, että betoni voi olla trendikäs ja tyylikäs?

Bermannon tuotevalikoimassa on jo vuosia ollut erilaisia sementtipohjaisia tuotteita, joilla on saatu aikaan näyttäviä, arkkitehtonisia lattioita. Viime aikoina arkkitehtien mielenkiinto on entistä enemmän kohdistunut arkkitehtonisiin betonilattioihin. Betonimassa raaka-aineineena halutaan näkyviin eikä peittää sitä maalilla tai pinnoitteilla.

Sementtipohjaisilla tuotteilla tehdään kolmentyyppisiä design-betonilattioita: joko pintaa hiomalla (Granidur), eri tavoin hiertämällä (KCF) tai suoraan värillisellä, itsetasoittuvalla pinnoitteella (Koroplan tai värillinen kovabetoni).

Ja polymeeripinnoite myös!

Polymeeripohjaisilla tuotteilla on useita tapoja saada aikaan design-lattia. Jotkin polymeerityypit kestävät hiontaa, jolloin niistä saadaan täyteaines näkyviin (Epoksi Terrazzo). Täyteaineena on yleensä värillinen kivi, jonka raekoko voi vaihdella mutta voidaan käyttää myös erilaisia muita täyteaineita kuten värillistä lasia.

Polymeeripohjaisilla tuotteilla näyttäviä lattioita voidaan yksinkertaisesti tehdä myös käyttämällä erilaisia väripigmenttejä (pinnoitteet) tai kirkkaan hartsin seassa värillisiä kiviaineksia (esim. raekivilattiat). Lisää näyttävyyttä lattiaan saadaan rajaamalla alueita ja tekemällä kuvioita listojen avulla tai jopa laittamalla jokin valmis kuvia kirkkaan pinnoitteen alle. Mahdollisuuksia on monia.

Ryhmän tuotevalikoima


Granidur

Tutustu

Granidur

Granidur on erittäin luja, kulutusta kestävä design-lattia tiloihin, joissa liikkuu paljon ihmisiä. 

KCF

Tutustu

KCF

KCF - Korodur Copetti Floor on saksalaisen Korodurin ja italialaisen Copettin kehittämä design-lattia.

TRU

Tutustu

TRU

Rapid Set -tuotesarjaamme kuuluva TRU on uusin design-lattiatuotteemme, joka tehdään 4-35 mm paksuna.

Extreme Style

Tutustu

Extreme Style

Portugalilaisen Siblandin tuoteperheeseen kuuluva design-betoni, jolla saadaan mosaiikkimainen tai betonimainen lopputulos. 10-20 mm pintavalu tehdään kuivalle betonialustalle. 

Extreme T

Tutustu

Extreme T

Tällä tuotteella on erittäin pieni halkeiluriski ja se voidaan valaa 10-20 mm vahvuisena heikkokuntoisemmallekin alustalle. Betonimaisen ulkonäön antavaa tuotetta on saatavilla monissa eri väreissä. 

Kysy lisätietoa


Suunnittelupäällikkö
Janne Heikkilä, DI
janne.heikkila@bermanto.fi
+358 40 167 8711

Edustuksemme


Severstal Evonik Flexcrete Flowcrete Korodur Permaban Propex Sidec Obtego