Lattiapinnoitteet

Laadukas lattiapinnoite on kestävä ja näyttävä

Bermannon tuotevalikoimaan kuuluu useita erityyppisiä lattiapinnoitteita. Valikoimistamme löydät esimerkiksi:

  • Silikaattikäsittelyt
  • Akryylipinnoitteet
  • Epoksipinnoitteet
  • Sementtipohjaiset pinnoitteet
  • Värihiekat

Ryhmän tuotevalikoima


Silikaattikäsittelyt

Tutustu

Silikaattikäsittelyt

Silikaattikäsittelyssä betonilattiaan imeytetään silikaattia, joka reagoi betonissa olevan kalsiumhydroksidin kanssa. Reaktion seurauksena lattiasta tulee tiiviimpi likaa ja nesteitä vastaan, pölyävyys vähenee ja kulutuskestävyys kasvaa.

Akryylipinnoitteet

Tutustu

Akryylipinnoitteet

Lattioissa akryylipinnoitteita käytetään pääasiassa hierrettyinä massoina, jotka levitetään yleensä 3-4 mm:n paksuisina. Massa tehdään sekoittamalla kovetinta akryylihartsiin ja lisäämällä seokseen hiekkaa. Usein puhutaankin akryylibetonista, vaikka kyseessä on normaali hierrettävä polymeeripinnoite.

Epoksipinnoitteet

Tutustu

Epoksipinnoitteet

Epokseja on kemialliselta koostumukseltaan lukuisia eri tyyppejä riippuen käytettävästä hartsista ja kovetteesta. Lisäksi tuotteet voidaan jakaa niissä käytettävien liuotteiden mukaan: vesiohenteiset, liuotinohenteiset ja liuotteettomat. Näin ollen tuotevalikoima on erittäin laaja.

Sementtipohjaiset pinnoitteet

Tutustu

Sementtipohjaiset pinnoitteet

Perinteiset sementtitasoitteet eivät ole riittävän kestäviä teollisuuden vaativiin olosuhteisiin. Tästä syystä eri valmistajat ovat kehittäneet tuotteita, joissa sementtipohjaisiin massoihin on lisätty erityyppisiä polymeerejä parantamaan massojen ominaisuuksia.

Värihiekat

Tutustu

Värihiekat

Belgialainen päämiehemme, sa SIDEC nv, valmistaa epoksipinnoitettua värihiekkaa. Tuotteiden pääkäyttökohteena on erilaisten teollisuus-, varasto- ja toimistotilojen lattiapinnoitteissa antamassa väriä kirkkaaseen polymeerihartsiin sekoitettuna.

Design-lattioissa värihiekan sadat eri värisävyt antavat arkkitehdeille ja sisustussuunnittelijoille lähes rajattomat mahdollisuudet suunnitella haluamansa ulkonäkö lattialle.

Kysy lisätietoa


Harry Taipola
harry.taipola@bermanto.fi
+358 44 774 4078

Edustuksemme


Severstal Evonik Flexcrete Flowcrete Korodur Permaban Propex Sidec Obtego