Hygieniapinnoitteet

Bermannon hygieniapinnoitteet ovat korkean hygienian tiloihin tarkoitettuja sisäseinä- ja sisäkattomaaleja sekä niiden aputuotteita (pesuaineet, pohjusteet, vahvistuskankaat ja saumanauhat). Tuotteita on Suomessakin käytetty jo yli 30 vuoden ajan. Asiakaskuntaamme ovat kuuluneet kaikki suuret elintarvike- ja juomateollisuuden yritykset sekä kymmenittäin terveydenhuoltokohteita sekä muita korkean hygienian kohteita kuten uimahalleja ja kylpylöitä.

Hygieniamaaliemme pinnalla ei kasvusto pysty elämään, jolloin pinnat pysyvät aina hygieenisinä. Tämä helpottaa myös tilojen puhtaanapitoa, sillä tuotteillamme maalatuilla pinnoille ei tarvitse käyttää voimakkaita pesuaineita. Riittää, kun pinnat pidetään puhtaana liasta, jonka päällä kasvusto saattaisi alkaa kehittymään.

Uudessa Biodex-tuotesarjassamme on käytetty hopeaioniteknologiaa. Jo aiemmin on mikrobien kasvaminen tuotteidemme pinnalla ollut estetty. Hopeaionien avulle menemme vielä pidemmälle - hopeaionit estävät myös mikrobien solujen aineenvaihdunnan, liikkumisen ja jakaantumisen. Näin niistä ei voi syntyä tuotteidemme ominaisuuksille vastustuskykyisiä muotoja.

Huom! Useissa näiden sivujen hygieniatuotteita koskevissa ohjeissa ja referensseissä puhutaan Steri-sarjan tuotteista. Vuosien 2012-13 aikana Steri-tuotesarjamme korvautui Biodex-tuotesarjalla, jolla on Steri-sarjaa paremmat ominaisuudet. Niissä esim. hyödynnetään nanoteknologiaa - tuotteissa on mukana hopeaioneja!

Hygieniapinnoitteiden käyttökohteita

Bermanto Oy:n edustamia hygieniatilojen pinnoitteita on käytetty Suomessakin jo 1980-luvun alkupuolelta lähtien. Merkittävin käyttäjäkunta on ollut elintarviketeollisuus mutta myös terveydenhuollon kohteet sekä hygienia- ja saniteettitilat muissa kohteissa kuuluvat käyttäjäkuntaan. Yksi tärkeä kohderyhmä on ollut urheilurakentaminen, erityisesti uimahallit ja kylpylät.

 

Uimahalli- ja kylpylätilojen pinnoitukset -esite

Lataa esite tästä>>

Kysy lisätietoa


Harry Taipola
harry.taipola@bermanto.fi
+358 44 774 4078

Edustuksemme


Severstal Evonik Flexcrete Flowcrete Korodur Permaban Propex Sidec Obtego