Bermanto Oy osti Nanten Oy:n lattia-asennusliiketoiminnan

2018-03-01 12:07:00

28.02.2018 allekirjoitetulla kaupalla Bermanto Oy on ostanut Nanten Oy:n lattia-asennusliiketoimintayksikön. Liiketoimintakaupassa Bermanto Oy:lle siirtyvät Nanten Oy:n asennusurakat ja -henkilökunta. Nanten Oy jatkaa edelleen Bio-pohjaisten pinnoitusmateriaalien kehitystä ja valmistusta niin kotimaan kuin kansainvälisillekin markkinoille. 

Bermanto Oy osti Nanten Oyn lattia-asennusliiketoiminnan.jpg

Bermanto Oy:n kasvanut betonilattialiiketoiminta on tuonut mukanaan myös pinnoitustoiminnan kasvun osana ainutlaatuista Bermanto®360-palvelukonseptia. Tästä syystä pinnoitusosasto on aktiivisesti etsinyt yhteistyökumppaneita urakoiden läpiviemiseen.

”Meille oli tärkeää saada lisää voimaa pinnoitusurakointiin, joten keskustelut Nanten Oy:n kanssa osuivat otolliseen aikaan”, toteaa Bermanto Oy:n toimitusjohtaja Ari Simola.

”Halusimme työntekijämme hyvään kotiin ja Bermanto Oy voimakkaasti kasvavana yrityksenä oli sopiva ostajaehdokas. Nanten Oy keskittyy jatkossa vahvaan ydinliiketoimintaansa; laadukkaiden uuden sukupolven pinnoiteratkaisujen tarjoamiseen alan ammattilaisille. Keskittämällä osaamistamme tuemme vahvasti Nanten konsernin kasvu- ja kansainvälistymisstrategiaa” kertoo Nanten Group Oy:n liiketoimintajohtaja Sami Rastas.

 

Innovatiivinen palvelukonsepti ainoa laatuaan

Bermanto Oy perustettiin 04.05.2016 kun suomalaiset perheyhtiöt Lattia-Miredex Oy, Piimat Oy ja Dyny Oy yhdistyivät. Samalla ostettiin Betomix Oy:n lattialiiketoiminta. Kesällä 2017 mukaan liittyi Etelä-Suomen Imubetoni Oy ja 28.02.2018 Nanten Oy:n lattia-asennusliiketoiminta.

Innovatiivinen “kaikki yhden katon alta” -liikeidea on ainutlaatuinen Suomessa. Bermanto Oy on Suomen ensimmäinen yritys, joka voi ottaa tuoteosakaupan tyyliin vastuun koko betonilattiaprojektista. Bermanto®360-palvelukonsepti pitää sisällään betonilattian suunnittelun ja toteutuksen, pinnoituksineen tai pintakäsittelyineen sekä huoltoineen. Bermanto Oy:ltä saa myös pelkät materiaalit mitoituksineen.

 

Lisätiedot

Bermanto Oy, Ari Simola 0500 713 294, ari.simola@bermanto.fi
Nanten Oy, Sami Rastas 040 902 2322, sami.rastas@nanten.com