Etelä-Suomen Imubetoni fuusioitui Bermantoon vuoden vaihteessa

2018-01-15 09:17:00

Bermanto Oy:n kesäkuussa 2017 ostama Etelä-Suomen Imubetoni Oy fuusioitui Bermantoon 30.12.2017. Suomen suurimman betonilattiaurakoitsijan vuotuinen liikevaihto nousee yli 20 miljoonaan euroon ja henkilöstön määrä sataan.

 

Entistä vahvempi Bermanto

Etelä-Suomen Imubetonin yhdistyminen vahvistaa Bermantoa entisestään ja tuo mukanaan uuden toimialan; betonin pumppauksen. Yhdistyvällä yhtiöllä on nyt uusi ja monipuolinen kalusto sekä pumppaukseen että lattiaurakointiin. Fuusion myötä Bermanto Oy kasvatti osuuttaan myös kahdessa Suomen suurimmassa talonrakennusprojektissa Pasilan Triplassa ja Kalasataman Redissä Helsingissä.

- Lähdin mukaan tähän joukkueeseen, sillä leveämmät hartiat on etu sekä työntekijöille että asiakkaille. Enemmän työtä ja lisää kasvua, siihen haluan sitoutua, painottaa Max Vuorio.

- Kummankin yhtiön tilauskanta on entisestään vahva emmekä syö toistemme töitä, sillä Bermanto on ollut vahvoilla Kehä III:n ulkopuolella ja Etelä-Suomen Imubetoni sen sisäpuolella, mainitsee toimitusjohtaja Ari Simola.

- Yhdistyminen vahvistaa meidän betonilattiaosaamistamme ja parantaa kasvumahdollisuuksiamme, vahvistaa hallituksen puheenjohtaja Juha Hetemäki.

 

Innovatiivinen palvelukonsepti ainoa laatuaan

Bermanto Oy perustettiin 4.5.2016 kun suomalaiset perheyhtiöt Lattia-Miredex Oy, Piimat Oy, ja Dyny Oy yhdistyivät. Samalla ostettiin Betomix Oy:n lattialiiketoiminta. Innovatiivinen “kaikki yhden katon alta” -liikeidea on ainutlaatuinen Suomessa. Bermanto on Suomen ensimmäinen yritys, joka voi ottaa tuoteosakaupan tyyliin vastuun koko betonilattiaprojektista. Bermanto®360-palvelukonsepti pitää sisällään betonilattian suunnittelun ja toteutuksen, pinnoituksineen tai pintakäsittelyineen sekä huoltoineen. Bermannolta saa myös pelkät materiaalit mitoituksineen.

 

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Ari Simola, puh. 0500 713 294, ari.simola@bermanto.fi
Toimialajohtaja Max Vuorio, puh. 0400 841 158, max.vuorio@bermanto.fi
Tekninen johtaja Martti Matsinen, puh. 0400 458 382, martti.matsinen@bermanto.fi