Etelä-Suomen Imubetoni yhdistyy Bermantoon

2017-06-30 12:00:00

frontpage_olemme_yhdistyneet_uusi (002).jpg

Betonilattiaurakoitsijat Bermanto Oy ja Etelä-Suomen Imubetoni Oy yhdistyvät. Sopimus allekirjoitettiin tiistaina 27.6.2017 Vantaalla. Suomen suurimman betonilattiaurakoitsijan vuotuinen liikevaihto nousee yli 20 miljoonaan euroon ja henkilöstön määrä sataan.

Entistä vahvempi Bermanto

Etelä-Suomen Imubetonin yhdistyminen vahvistaa Bermantoa entisestään ja tuo mukanaan uuden toimialan; betonin pumppauksen. Yhdistyvällä yhtiöllä on nyt uusi ja monipuolinen kalusto sekä pumppaukseen että lattiaurakointiin.  Tämän järjestelyn jälkeen Bermanto Oy:n suurimmat osakkeenomistajat ovat Max Vuorio ja Harri Aalto.

Bermanto ja ESIB.JPG

Kuvassa vasemmalta Harri Aalto, Juha Hetemäki ja Max Vuorio.

Leveämmät hartiat kaikkien etu

-    Lähdin mukaan tähän joukkueeseen, sillä leveämmät hartiat on etu sekä työntekijöille että asiakkaille. Enemmän työtä ja lisää kasvua, siihen haluan sitoutua, painottaa Max Vuorio.

-      Kummankin yhtiön tilauskanta on entisestään vahva emmekä syö toistemme töitä, sillä Bermanto on ollut vahvoilla Kehä III:n ulkopuolella ja Etelä-Suomen Imubetoni sen sisäpuolella, mainitsee toimitusjohtaja Ari Simola.

-      Yhdistyminen vahvistaa meidän betonilattiaosaamistamme ja parantaa kasvumahdollisuuksiamme, vahvistaa hallituksen puheenjohtaja Juha Hetemäki.

Innovatiivinen palvelukonsepti ainoa laatuaan

Bermanto Oy perustettiin 4.5.2016 kun suomalaiset perheyhtiöt Lattia-Miredex Oy, Piimat Oy, ja Dyny Oy yhdistyivät. Samalla ostettiin Betomix Oy:n lattialiiketoiminta. Yrittäjähenkinen yhtiö toimii valtakunnallisesti ja sillä on kolme toimipistettä; Lahti, Vantaa ja Ylöjärvi. Innovatiivinen “kaikki yhden katon alta” -liikeidea on ainutlaatuinen Suomessa. Bermanto®360-palvelukonsepti pitää sisällään betonilattian suunnittelun, materiaalit, urakoinnin, pintakäsittelyt ja huollon. 

 

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Ari Simola, puh. 0500 713 294, ari.simola@bermanto.fi

Toimialajohtaja Max Vuorio, puh. 0400 841 158, info@etela-suomenimubetoni.fi

Tekninen johtaja Martti Matsinen, puh. 0400 458 382, martti.matsinen@bermanto.fi