Permaban-saumaraudoitteet

2018-02-13 11:06:00

SAUMARAUDOITTEEN VALINTA

Betonilattian saumaraudoitteen valinnassa tärkeimpänä tekijänä ovat lattian rasitukset. 

Saumat ovat yleensä lattian heikoin kohta. Lattian vauriot saavat useimmiten alkunsa mekaanisesti vaurioituneista saumoista. Tästä huolimatta saumojen suunnitteluun ei aina kiinnitetä riittävästi huomiota. On muistettava, että lattia on tärkein rakenneosa erityisesti teollisuus- ja liikerakentamisessa - sitä on erittäin hankala korjata tilan varsinaista toimintaa häiritsemättä.

Saumaraudoitteen tyypin lisäksi on kiinnitettävä huomio oikeaan saumajakoon. Myös saumaraudoitteet tulisi mitoittaa. Mikäli raudoitetta ei mitoiteta niin, että se pystyy siirtämään kuormat sauman yli, tulee lattia sauman kohdalta mitoittaa vapaana reunana - mikä lisää laatan paksuutta ja raudoitustarvetta.

Oikein valittu ja asennettu saumaraudoite on siis koko rakennuksen kannalta merkittävä työvaihe. Me Bermanto Oy:ssä autamme mielellämme teitä kaikissa edellä mainituissa saumaraudoitteen valintaan liittyvissä vaiheissa.

PERMABAN-SAUMARAUDOITTEET

Permaban Ltd on 1983 perustettu yritys, joka on kohonnut johtavaksi saumaraudoitetoimittajaksi Euroopan ja Aasian markkinoilla. Permaban on saumaraudoitemarkkinoilla edelläkävijä, jonka innovaatioita kilpailijat pyrkivät seuraamaan ja kopioimaan. Permaban on nykyään osa RCR Flooring Products Ltd:tä. Ainoana saumaraudoitetoimittajana Permabanin saumaraudoitteilla on CE-hyväksyntä.

Bermanto Oy:n valikoimassa on useita eri saumatyyppejä kohteen tarpeiden mukaan. Ja löytyypä tuoteryhmästä myös valmis korjaussaumaraudoite, jos alun perin on epäonnistuttu valinnassa!

Lataa uusi Permaban-saumaraudoitteet -esite tästä