Olemme yhdistyneet

Betonilattia "avaimet käteen" -periaatteella

Suomalaiset perheyhtiöt Lattia-Miredex Oy, Piimat Oy ja Dyny Oy yhdistyivät Bermanto Oy:ksi keväällä 2016. Samalla ostettiin Betomix Oy:n lattialiiketoiminta. Bermanto Oy:n kesäkuussa 2017 ostama Etelä-Suomen Imubetoni Oy fuusioitui Bermantoon 30.12.2017.

Bermanto Oy:n kasvanut betonilattialiiketoiminta on tuonut mukanaan myös pinnoitustoiminnan kasvun osana ainutlaatuista Bermanto®360-palvelukonseptia. 28.02.2018 allekirjoitetulla kaupalla Bermanto Oy on ostanut Nanten Oy:n lattia-asennusliiketoimintayksikön. Liiketoimintakaupassa Bermanto Oy:lle siirtyvät Nanten Oy:n asennusurakat ja -henkilökunta

Suomen suurimman betonilattiaurakoitsijan vuotuinen liikevaihto on yli 20 miljoonaa euroa ja henkilöstön määrä sata. Keräsimme yli 100 vuoden kokemuksen yhden katon alle luodaksemme ainutlaatuisen Bermanto®360 –palvelukonseptin. 

Bermanto on ensimmäinen suomalainen yritys, joka voi ottaa vastuun koko lattiaprojektista. Suunnittelemme ja toteutamme teollisuuteen sekä liike- ja julkiseen tilaan sopivan betonilattian pinnoituksineen tai pintakäsittelyineen. Meiltä saat myös pelkät materiaalit mitoituksineen.

Lattia-Miredex Oy oli betonilattia- ja pinnoitusurakointiyritys, näistä osa-alueista löytyy lisäinfoa alasivulta:
http://www.bermanto.fi/ratkaisut

Dyny Oy:n aiemmin toimittamista palveluista löytyy lisätietoja alasivulta:
http://www.bermanto.fi/ratkaisut/hionnat

PiiMat Oy:n vanha tuotevalikoima täydennettynä uusilla Bermanto-tuotteilla löytyy alasivulta:
http://www.bermanto.fi/tuotteet